X

UREJANJE FB

Facebook stran je 'brezplačen? prostor za vašo uspešno predstavitev. Preko svoje Facebook strani lahko ljudem poveste kdo ste, kaj ponujate, delite vaše kontakte, odpiralni čas, lokacijo in z njimi delite uporabne novice v obliki fotografij, video posnetkov, spletnih povezav in galerij. Zelo pomembno je, da omogoča dvosmerno komunikacijo med vami in vašimi strankami.

 

Ravno ta dvosmernost komunikacije in preko milijarde uporabnikov je povzročila masovno uporabo Facebooka za promocijo podjetji. Tako ni nobenega večjega podjetna na svetu, ki ne bi imel svoje Facebook strani.

 

Vendar vodenje Facebook strani ni tako preprosto, ko se zdi na prvi pogled, saj zahteva precej časa, trendi se nenehno spreminjajo in potrebno je izvajati različne aktivnosti na strani, saj le tako lahko pričakujemo dobre rezultate. Ravno tako se algoritmi na omrežju menjajo tedensko in dobro poznavanje Facebooka, je ključ do efektivne in viralne kampanje. Pomemben vidik je tudi ustrezno povezovanje aktivnosti na Facebooku v povezavi z drugimi socialnimi in oglaševalskimi kanali, na katerih smo že prisotni ali pa še želimo biti.

 

Facebook je danes postal zelo uporaben trženjski medij, saj omogoča interaktivno dvosmerno komunikacijo direktno s potrošniki. Kot trženjski medij ima velik doseg ob nizkih stroških. Vendar zagotovljen učinek na dolgi rok prinaša samo konstantna dnevna prisotnost na Facebooku. Objave enkrat na mesec ali še bolj poredko ne prinesejo nikakršnega marketinškega učinka. Skozi newsfeed uporabnik »leti« precej hitro in imate približno 3 sekunde časa, da dobite njegovo pozornost. Zato je zelo pomembno na kakšen način pritegnete njegovo pozornost. Najboljša je ponudba več različnih  zadev hkrati (nagradna igra, reklamne objave, všečkanje in komentiranje objav drugih  in povabila na različne dogodke, ki se jih pripravi v ta name). Zato je zelo pomembno na kakšen način pritegnete pozornost.

 

Najpomembnejši razlogi za Facebook:

  • neposreden dostop do vaših ciljnih strank,
  • povečanje prodaje vaših izdelkov oz. storitev,
  • eno najbolj učinkovitih sodobnih marketinških orodij,
  • povečanje prepoznavnosti vašega podjetja,
  • izboljšanje vaše konkurenčnosti.

 

Zato smo mi tu, da vam pomagamo. Z zunanjim vodenjem vaše FB strani boste prihranili čas, imeli vsakodnevno strokovno pomoč ter povečali prepoznavnost vašega podjetja z neposrednim dostopom do vaših ciljnih strank.