X

STORITVE

Ekipa DND vam zagotovi celovito spletno rešitev, s katero lahko maksimalno izkoristite splet za pridobivanje novih strank, sklepanje novih poslov in večanje prepoznavnosti. Spletna stran je ogledalo vašega podjetja. S skrbno analizo vašega podjetja in dejavnosti s katero se ukvarjate se začne uspešna izdelava spletnih strani.

 

Izdelujemo spletne stani po najnovejših tehnoloških in oblikovnih trendih. Spletne strani so v odzivnem dizajnu (responsive design) in tako predstavljajo popolnoma drugačno oblikovanje od 'navadnih' spletnih strani. Danes je najpomembnejše, kako vaša spletna stran izgleda in deluje v prvi vrsti na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih. Tako naše spletne strani omogočajo odlično uporabniško izkušnjo tako na pametnih telefonih, kot velikih računalniških ekranih.

 

Ker si danes življenja brez pametnega telefona ne moremo več predstavljati, bo vaše podjetje s svojo aplikacijo za pametne telefone in tablične računalnike naredilo odlični preboj v virtualni svet komunikacij z uporabniki. Izdelujemo aplikacije za Apple in Android naprave. S strankami ves čas tesno sodelujemo, saj lahko le tako zagotovimo edinstvene in kvalitetno izdelane mobilne aplikacije. Tako bomo tudi za vas izdelali optimalno aplikacijo.

 

Želite predvajati različne reklamne vsebine na TV ekranih? V ta namen ponujamo aplikacijo, ki preko podatkovnega oblaka omogoča prikaz željenih vsebin na televizijskih ekranih. Tako se lahko na ekranih predvajajo različne vsebine, tudi video vsebine. Aplikacija omogoča enostavno administriranje vsebin. Na vsaki info točki se lahko prikazujejo različne vsebine.

 

Facebook stran je 'brezplačen? prostor za vašo uspešno predstavitev. Preko svoje Facebook strani lahko ljudem poveste kdo ste, kaj ponujate, delite vaše kontakte, odpiralni čas, lokacijo in z njimi delite uporabne novice v obliki fotografij, video posnetkov, spletnih povezav in galerij. Zelo pomembno je, da omogoča dvosmerno komunikacijo med vami in vašimi strankami. Vendar vodenje Facebook strani ni tako preprosto, ko se zdi na prvi pogled, saj zahteva precej časa, trendi se nenehno spreminjajo in potrebno je izvajati različne aktivnosti na strani, saj le tako lahko pričakujemo dobre rezultate. Ravno tako se algoritmi na omrežju menjajo tedensko in dobro poznavanje Facebooka, je ključ do efektivne in viralne kampanje. Pomemben vidik je tudi ustrezno povezovanje aktivnosti na Facebooku v povezavi z drugimi socialnimi in oglaševalskimi kanali, na katerih smo že prisotni ali pa še želimo biti. Prepustite vodnje Facebooka nam