X

PREDVAJALNIKI

Želite predvajati različne reklamne vsebine na TV ekranih? V ta namen ponujamo aplikacijo, ki preko podatkovnega oblaka omogoča prikaz željenih vsebin na televizijskih ekranih. Tako se lahko na ekranih predvajajo različne vsebine, tudi video vsebine. Aplikacija omogoča enostavno administriranje vsebin. Na vsaki info točki se lahko prikazujejo različne vsebine.

 

Ekipa DND.si vam za profesionalno upravljanje z vsebinami ponuja strokovno rešitev, ki prinaša številne prednosti in vam bo prihranila čas in denar. Pri tem gre za kombinacijo strojne in programske opreme, ki nam omogoča upravljanje z digitalnimi vsebinami na daljavo.

 

DND aplikacija za predvajanje vsebin na daljavo ponuja:

  • Prikazovanje na poljubnem številu ekranov hkrati
  • Na vsakem ekranu lahko prikazujete različne vsebine
  • Vsebine se lahko prikazujejo ob točno določenem času

 

Podatkovni oblak

Podatkovni oblak omogoča shranjevanje in posredovanje vsebin. Je najhitrejši ter stroškovno najbolj učinkovit način za upravljanje neomejenega števila zaslonov in predvajalnikov.

 

Predvajalnik

Aplikacija DND je nameščena na predvajalniku in ustvari povezavo med podatkovnim oblakom,  predvajalnikom in zaslonom. Predvajalnik omogoča predvajanje željenih vsebin na zaslonu.

 

Urejevalnik

Aplikacija DND omogoča preprosto in učinkovito ustvarjenje in upravljanje vsebin predvajanih na zaslonu. Tako lahko na enostaven način vsakdo ustvarja vsebine in upravlja z njimi na daljavo.