X

EU RAZPISI

Smo podjetje, ki se ukvarja s svetovanjem, pridobitvijo kredita na banki, izdelavo poslovnih načrtov, analizo tržišča, pripravo celotne razpisne dokumentacije za prijavo na različne razpise za pridobitev ne/povratnih sredstev, pripravo zahtevkov.

Če želite prijaviti in uspešno izvesti prijavo na razpis, pa se vam poraja  kup vprašanj, ki jih morate rešiti, čas pa hitro beži in bo potrebno oddati razpisno dokumentacijo ali napraviti poslovni načrt?

Ne izgubljajte vašega dragocenega časa in energije ter se ne obremenjujte z razpisno dokumentacijo ali poslovnim in izvoznim načrtom.  Mi smo tukaj zato, da vam takšne probleme razrešimo in vas razbremenimo. Zaupajte nam vaše želje, mi pa se bomo v največji meri potrudili, da jih uresničimo!

Imate inovativne razvojne projekte, vendar ne veste kako doseči njihov polni potencial? Ste prehodili prve korake na poti od ideje do trga in ne veste kako naprej.

Naš pristop zasleduje načela kreativnega razmišljanja, s katerim podpremo in nadgradimo vaše zamisli ter jih preoblikujemo v realne zgodbe o uspehu.

NEPOVRATNA SREDSTVA IN UGODNI KREDITI

Iščete finančne spodbude za realizacijo zastavljenih projektov? Želite doseči nove trge, povečati vašo ekipo in poskrbeti za vzdržno rast vašega podjetja?

Na temelju vaše predstavitve projektov poiščemo ustrezen razpis, preverimo vstopne pogoje in možnosti za odobritev nepovratnih sredstev oziroma kreditov ter vam pomagamo pri ustvarjanju projektne dokumentacije za oddajo na razpis. Naša področja delovanja so:

  • Raziskave, razvoj in inovacije,
  • Turizem,
  • Digitalizacija podjetij,
  • Internacionalizacija podjetij,
  • Investicije.

 

VODENJE PROJEKTA IN POROČANJE

Imate odobren projekt in vas skrbi zasledovanje vseh administrativnih zahtev, ki jih definira razpis?

S strokovnim in doslednim pristopom poskrbimo, da vaš projekt teče brez zastojev in da redno prejemate izplačila odobrenih nepovratnih sredstev.