X

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Ekipa DND vam zagotovi celovito spletno rešitev, s katero lahko maksimalno izkoristite splet za pridobivanje novih strank, sklepanje novih poslov in večanje prepoznavnosti. Spletna stran je ogledalo vašega podjetja. S skrbno analizo vašega podjetja in dejavnosti s katero se ukvarjate se začne Uspešna izdelava spletnih strani. Na podlagi pogovora z vami skušamo razumeti in spoznati vaš poslovni model, za katerega bomo izdelali vašo novo spletno. Bistvo uspeha je sodelovanje ter razumevanje vaših želja in potreb. Na podlagi preučenih možnosti vam pošljemo v predogled osnutek spletne strani, ki bo pritegnila še tako zahtevnega obiskovalca.

 

DND ekipa izdeluje spletne stani po najnovejših tehnoloških in oblikovnih trendih. Spletne strani so v odzivnem dizajnu (responsive design) in tako predstavljajo popolnoma drugačno oblikovanje od 'navadnih? spletnih strani. Danes je najpomembnejše, kako vaša spletna stran izgleda in deluje v prvi vrsti na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih. Tako naše spletne strani omogočajo odlično uporabniško izkušnjo tako na pametnih telefonih, kot velikih računalniških ekranih. 

 

Tako smo se odločili, da samo za vas pripravimo posebno ponudbo za izdelavo spletne strani za samo 55 € mesečno (v ceni je vključena izdelava enostavne spletne strani in gostovanje na našem strežniku).